SohbetVadisi.Com Paylaşım Platformu

Genel Kategori => Genel Sohbet => Konuyu başlatan: April357 - May 27, 2022, 08:27 öö

Başlık: Adidas EQT Vásároljon
Gönderen: April357 - May 27, 2022, 08:27 öö
Adidas EQT Vásároljon
(https://www.57zpla.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/276x/17f82f742ffe127f42dca9de82fb58b1/h/w/hw332.jpg) (https://www.57zpla.com/)

Az Extra Butter és az Adidas Consortium egyesülésével nemcsak az EQT 30. évfordulóját ünneplik. Az Adidas EQT Vásároljon (https://www.57zpla.com/) 91-el ők ketten az ember legjobb barátja előtt tisztelegnek, és a klasszikus sziluettnek szőrös társaink által ihletett színvilágot biztosítanak. Ezenkívül számos ruházati választékot találhat, valamint márkás nyakörvet, pórázt és különleges csemegét.

Az Adidas EQT Rendeljen (https://www.57zpla.com/). jubileumi kollekciójának részeként bemutatott kanadai Livestock nemrégiben kiadta Running Support 93 együttműködését. Az újonnan piacra kerülő pár a vonal jellegzetes szürke és ,,Sub Green" színpalettájának túlnyomórészt megengedhet magának, a vegyes anyagokból készült felsőrészen rács motívumok is találhatók. A haszonállat névrokona az oldalsó elülső lábon, logója pedig a jobb cipő sarkán jelenik meg.

A ,,Sub Green", amelyet szándékosan az Adidas EQT nők (https://www.57zpla.com/) identitás részeként fejlesztettek ki, 3-Stripes márkajelzést hoz létre a Support, a Race Walk, a Cushion és a Prototype, valamint más összetevők mentén. Mindegyik pár a vonal nevét viseli a sarkán, a nyelvcímkén pedig az Adidas EQT férfiak (https://www.57zpla.com/) Consortium logói jelzik a cipők speciális kiadását. Mind a négy javaslatot azóta rengeteg BOOST és LIGHTSTRIKE párnázott modell váltotta fel, de továbbra is kultikus követőkkel büszkélkedhetnek, amelyek hamarosan új tagokat szerezhetnek.