SohbetVadisi.Com Paylaşım Platformu

Nike Air Max 95 Olcsón Online

Başlatan April357, May 27, 2022, 08:40 öö

« önceki - sonraki »

April357

Nike Air Max 95 Olcsón Online


Kim Jones, a DIOR jelenlegi művészeti igazgatója felelős az utcai ruházat legnagyobb kiadásaiért - a DIOR x Air Jordan 1 az egyik legjelentősebb. Mielőtt azonban Jones elfoglalta volna helyét a fent említett műhelyben, megvolt a maga alulértékelt Nike együttműködése, amely hamarosan visszatér ezzel a hamarosan megjelenő Nike Air Max 95 nők.

A Nike Air Max 95 Rendeljen Online legújabb kínálatát és jellegzetes színvilágát, például az Nike Air Max 95 férfiak ,,Neon"-t megvizsgálva a Max Air modellt leggyakrabban merész, élénk színű elrendezései miatt ismerik fel. A rajongók kedvenc sziluettje sokoldalúságát bizonyítja egy letisztult, elegáns női exkluzív megjelenéssel, amely megfelel a minimalistáknak.

Bár a Nike növényvilág-ihlette kollekcióját hivatalosan még nem jelentették be, folyamatosan virágoznak az új stílusok a csomagban. Főleg a parafafaj kapta a legnagyobb figyelmet, valószínűleg azért, mert a nevét viselő sziluettekre a növényből származó anyagokat alkalmazzák. Ami a botanikai kezelésben részesült modelleket illeti, az Nike Air Max 95 Olcsón Online már a negyedik parafa-információs színezetet illeti, mivel új ,,Parafa/fehér/búza" elrendezést ad hozzá.