SohbetVadisi.Com Paylaşım Platformu

Nike Air Max 97 Εκπτωσεις

Başlatan April357, May 27, 2022, 08:42 öö

« önceki - sonraki »

April357

Nike Air Max 97 Εκπτωσεις


Ενώ απέχει ακόμη ένας χρόνος από την 25η επέτειό του, το Nike Air Max 97 γυναικεια εκμεταλλεύτηκε τη νέα χρονιά ως μια ευκαιρία για να κάμψει τους δημιουργικούς του μυς. Η τελευταία του πρόταση δεν επιδίδεται σε αθλητικά ή ερωτικά θέματα, αλλά αντίθετα με έναν ασπρόμαυρο συνδυασμό χρωμάτων που συμπληρώνεται από ραφές ουράνιου τόξου σε αντίθεση.

Το Nike Air Max 97 ανδρικα και συνθετικό δέρμα συνθέτουν το επάνω μισό της σιλουέτας, με το προηγούμενο υλικό να φαίνεται πιο κοντά στη γλώσσα. Οι επικαλύψεις Vamp προσφέρουν μια ολόμαυρη εμφάνιση, αλλά οι μπλε, πράσινες, κίτρινες, πορτοκαλί και κόκκινες λεπτομέρειές τους συνεισφέρουν στην απαιτούμενη αίσθηση στην επικείμενη εμφάνιση του σχεδιασμού του Christian Tresser. Τα κορδόνια, όπως ακριβώς η απορρόφηση κραδασμών Nike Air Max 97 Εκπτωσεις κάτω από τα πόδια, αποκλίνουν από το τολμηρό και το σκούρο σε λευκό στυλ που επιτρέπει στις προαναφερθείσες ραφές αντίθεσης να απολαμβάνουν πολύ περισσότερο τα φώτα της δημοσιότητας.

Μέχρι στιγμής μόνο σε ένα Nike Air Max 97 Πωλησεις, υπάρχουν σίγουρα περισσότερα ζευγάρια στα σκαριά. Το 24χρονο σχέδιο του Christian Tresser, ωστόσο, ηγείται της κατηγορίας σε ένα κυρίως «Λευκό/Μαύρο» χρώμα με κινούμενα σχέδια με πράσινο νέον και ροζ. Οι πιο κάτω επικαλύψεις vamp διαθέτουν την υπενθύμιση "DO YOU" σε ζωηρό τριαντάφυλλο, ενώ τα swoosh στο επάνω μέρος και η μονάδα Air Max πλήρους μήκους προσφέρουν έντονη πράσινη αντίθεση.