SohbetVadisi.Com Paylaşım Platformu

Adidas Superstar Goedkoop

Başlatan Blane299, Mar 11, 2022, 08:55 öö

« önceki - sonraki »

Blane299

Adidas Superstar Goedkoop


Als het gaat om de Adidas Superstar Heren, voelt het alsof we alles hebben gezien, terwijl dat helemaal niet zo is. Ondanks de ongelooflijke hoeveelheid inventieve arrangementen die al opgedoken waren, blijft de klassieker uit 1969 op de een of andere manier in staat zijn creativiteit te testen met nieuwe releases. Voor twee aankomende ontwerpen gebruikt de Three Stripes gedurfde, suède spatborden om een ​​verder eenvoudige body te versterken.

De Adidas Superstar Dames is de afgelopen jaren overgeleverd aan een aantal excentrieke ontwerpen, maar hij past zelden in de al even klassieke Continental 80. In het geval van deze opkomende graffiti-stijl pack zullen beide silhouetten echter volledig zijn. "vernield" met niets anders dan een fijne puntmarkering.

Hoewel het kernidee in wezen hetzelfde is voor beide opties, is de Adidas Superstar Verkoop op de een of andere manier de brutaler van de twee. Naast de contrasterende strepen en het hiellipje zijn de markeringen zelf iets dikker. Deze geschriften dekken het profiel met de naamgenoot "Superstar", enkele historische slogans en zelfs de locaties van drie hoofdkantoren van merken. Trefoils, bloemen en nog meer tekst zijn naast elkaar getekend en vullen de lege ruimte waar nodig op. De Adidas Superstar Goedkoop weerspiegelt de uitvoering bijna precies, maar waar het de bovengenoemde berichten gebruikt, is omgeschakeld; het geeft ook de voorkeur aan sterren en hekjes boven de speelse bloemen.