SohbetVadisi.Com Paylaşım Platformu

Nike Air Force 1 Mid αγορα online

Başlatan bushione, Haz 25, 2022, 08:26 öö

« önceki - sonraki »

bushione

Το Nike Air Force 1 Mid Ανδρικά/Γυναικεία γίνεται κολεγιακό για αυτό το επιστημονικό χρώμα "University Blue". Η απόχρωση του γαλάζιου με ένα όνομα που φαίνεται να αναφέρεται όχι και τόσο τυχαία στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας χτυπάει δυνατά αυτήν την έκδοση του μεσαίου επιπέδου Air Force 1 για ένα κλασικό δίχρωμο μπλοκ χρώματος σε σουέτ και καμβά με λευκές πινελιές. Είτε είστε Tarheel είτε όχι, αυτό θα είναι δύσκολο να περάσετε από τους θαυμαστές του Air Force 1.



Η Nike δεν είναι ξένη στα εξαιρετικά τεχνικά σχέδια. Έχουν τροφοδοτήσει επανειλημμένα κεφαλές τεχνολογικών ενδυμάτων και λάτρεις της χρηστικής εμφάνισης -- με πρόσφατες εκδόσεις όπως το τροποποιημένο Nike Air Force 1 Mid Αθλητικά Παπούτσια του Errolson Hugh και το Vapormax Run Utility που παρέχουν στυλ που έρχονται σε πλήρη αντίθεση με μία από τις άλλες μεγαλύτερες τάσεις στα υποδήματα σήμερα: το πανταχού παρόν «παπούτσι του μπαμπά». Ένα από τα πιο πρόσφατα μοντέλα που καυχιέται για το άκρως τεχνικό ήθος σχεδιασμού είναι το Air Force 1 Mid Utility, μια σιλουέτα που πρόκειται τώρα να κυκλοφορήσει σε έναν νέο συνδυασμό μαύρου και παγωμένου μπλε.

Αν και το σχήμα του παπουτσιού είναι άμεσα αναγνωρίσιμο ως Αγοράστε Nike Air Force 1 Mid φθηνα, υπάρχουν επίσης πολλές διαφορές, από ένα γιακά από νεοπρέν έως ένα σύστημα χιαστί ιμάντα στη θέση των τυπικών κορδονιών. Ενώ το επάνω μέρος επιλέγει έναν απλό συνδυασμό μαύρου δέρματος και του προαναφερθέντος νεοπρενίου, η ενδιάμεση/εξωτερική σόλα προσφέρει ένα πιο κλασικό στυλ, επικαλώντας μια παγωμένη μπλε ημιδιαφανή εμφάνιση για να συνδυάσει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της Force.

Τώρα που μπήκαμε για τα καλά στο καλοκαίρι, η Nike ετοιμάζει ήδη εκδόσεις υποδημάτων κατάλληλων για το φθινόπωρο. Nike Air Force 1 Mid αγορα online Τέτοια στυλ περιλαμβάνουν την εποχική εμφάνιση "Flax", η οποία θα επιστρέψει σύντομα στο Nike Air Force 1 Mid. Παρόλο που αποτελεί βασικό προϊόν AF1 Mid, έχουν περάσει σχεδόν πέντε χρόνια από τότε που είδαμε τη σιλουέτα της μεσαίας κορυφής να δέχεται τη διάσημη θεραπεία nubuck στο χρώμα του σιταριού. Η άφιξή του φέτος θα περιλαμβάνει μερικές τροποποιήσεις, ενώ θα εξακολουθεί να διατηρεί τη φιλικότητα προς το φθινόπωρο. Όπως ήταν αναμενόμενο, το σύνολο του επάνω μέρους επιδεικνύει υλικά nubuck στην κλασική απόχρωση "Flax".

Σε αντίθεση με αυτά που βρέθηκαν στο ζευγάρι του 2016, τα προφίλ Swooshes σε αυτήν την επανάληψη φαίνεται να είναι μερικές αποχρώσεις πιο ανοιχτά από τη βάση για να δημιουργήσουν μια λεπτή αντίθεση. Φθηνα Nike Air Force 1 Mid Οι αλλαγές επεκτείνονται πέρα ​​από τα Swooshes, καθώς η συνηθισμένη επωνυμία "Outdoor Green" δεν υπάρχει πλέον στο λουράκι του αστραγάλου ή στη φτέρνα. Αντίθετα, το λουράκι δεν περιέχει λογότυπα, ενώ η επωνυμία Nike Air είναι ανάγλυφη στη γλωττίδα της φτέρνας. Τα μονόχρωμα κορδόνια έχουν επίσης αντικατασταθεί με ένα ζευγάρι με κουκκίδες που θυμίζει αυτά που χρησιμοποιούνται στα παπούτσια πεζοπορίας. Για την ολοκλήρωση του σχεδίου, χρησιμοποιείται μια σόλα "Gum Light Brown" για μια τονική εμφάνιση που προκαλεί εξοικείωση.

www.getintoeasy.com