SohbetVadisi.Com Paylaşım Platformu

Nike Air Presto Billigt Online

Başlatan bushione, Haz 25, 2022, 08:36 öö

« önceki - sonraki »

bushione

En liten svart Swoosh finns på mellansulan, som är mycket subtilare än rutten som är utsmyckad på det tidigare nämnda paret. Dam/Herr Nike Air Presto Tån på en av skorna har "BARA" tryckt på den - som om den var handskriven med en gul överstrykningspenna - medan den alternativa skon kompletterar sloganen genom att trycka "DO IT". Båda texterna är blockerade av en svart Swoosh tryckt ovanpå. Antydningar av highlighter-nyansen appliceras också på de små prickarna som bucklar mellansulan och som en smal remsa på häldragfliken.



Neoprenmaterial kommer tillsammans med gjutna stödstrukturer vid mitten av foten och hälen, med de sistnämnda bärande grafiken av bergskedjor. Nike Air Presto Träningsskor En traditionell illustration av en sicksackväg landar på framfoten, som löper precis under de halvgenomskinliga burarna vid profilerna. Sulenheter under fötterna avstår från alla öppna nickar till Prestos tema, vilket sannolikt kommer att vara fallet med andra Nike Sportswear-produkter som säkerligen kommer att ansluta sig till den som en del av en expansiv kollektion.

Nike Air Presto Lägsta Priset Denna speciella uppsättning verkar vara inspirerad av målade glasfönster, en månghundraårig praxis som har sitt ursprung i kyrkor och tempel och som sedan dess har blivit ett dekorativt och konstfullt sätt att föra in färg i ett hem eller en byggnad. Denna Air Presto är en av de förutsägbara Nike Sportswear-modellerna att förvänta sig med denna flerfärgade innersula, även om det verkar som att varje unik modell kommer att ha sin egen huvudfärg. Medan ovannämnda Vapormax Plus ser en röd/svart bas, håller denna Presto sig ljusare med en tropisk blågrön ovandel med minttonade ogenomskinliga burar och tåhättor.

Placerad ovanpå en relativt standard sulenhet, är ovandelen till övervägande del klädd i ljusblått, som matchar den överlagrade buren och tåhättan. Nike Air Presto Billigt Online En mörkare nyans framhäver rosorna som är tryckta ovanpå, som visas genom profilen i grupper om fyra. Svartade Swooshes och tillhörande märken dyker sedan upp genom hela konstruktionen och markerar framfoten, hälen och mellansulan.

Köp Nike Air Presto Online kommer äntligen att släppas i staten den 26 maj. Skapat av Yuko Shimizu, Hello Kitty (fullständigt namn Kitty White) täcker hela överdelen av "t-shirten för dina fötter", med karaktärens förstorade båge som landar på toppen av tungan. "University Blue" sätter scenen för både Shimizu och Nikes bidrag till paret, med "färglösa" accenter som landar på profilen, mellansulan och ryggraden, där den sistnämnda komponenten också bär på titelkaraktärens ansikte. Inläggssulor och skokartonger nickar också till den Sanrioägda figuren.

www.easilyentry.com