SohbetVadisi.Com Paylaşım Platformu

air jordan 1 dames blauw

Başlatan Heather639, Eyl 14, 2021, 05:55 öö

« önceki - sonraki »

Heather639

Virgil Abloh en zijn karma of charme Off-White zullen blijven samenwerken met Jordan Brand. We all zagen twee kleurstellingen truck de lancering van een Air Jordan 5 hierdoor een Air Jordan several voor dames, en nu hebben we de Off-White x Air Jordan a couple of Low die in een herfst zal debuteren. Deze Off-White x Air Test 2 komt gekleed inside een Wit, zeil, rood en grijs kleurencombinatie. Inspiratie voor dit model wordt geleverd met OG-paren. air jordan schoenen dames Wat we kunnen bevestigen, will be dat het paar hun witte, rode en zwarte kleuroptie zal hebben, zoals de OG Air Test 2 .

Jordan Brand's Atmosphere Jordan 1 "Dark Flotta Blue" dankzij sneaker leaker Sneakertigger. Een tweekleurige stijl die hetzelfde kleurblokkeringsschema gebruikt als de air jordan 1 mid heren schoenen "Pollen", maar geel verwisselt voor blauw, een "Dark Marina Blue" will be even fris en klassiek, wat zorgt voor hun andere opmerkelijke toevoeging aan de steeds groter wordende canon van niet-OG Atmosphere Jordan 1-stijlen. De titulaire tint op de "Dark Marina Blue" siert spatborden, veterogen, swooshes, kraagflappen hierdoor hielen. Het wordt gecontrasteerd door zwarte toeboxen, zijpanelen, tongen en kragen.

Een Air Jordan 1 Reduced, die voor het eerst in juli werd uitgebracht, in de favoriete "UNC"-kleurstelling, komt terug in een schappen, omdat de hue de afgelopen jaren zeer gewild is. air jordan 1 dames blauw De Tar Heels-behandeling zal ook worden toegepast op het Atmosphere Jordan 6-silhouet dat commence 2022 wordt uitgebracht. Als een knipoog naar Michael jordan Jordan's alma mater, worden een teenen en kwartieren onaangeroerd gehouden in het sense of humor, terwijl overlays van 'University Blue' rond de schoen. Een donker marineblauwe hue raakt de nylon tongen en schoenveters samen achieved de belangrijkste zijdelingse Swish gestikt in suède achieved het Wings-logo geborduurd op de hielkap. De witte tussenzolen zijn ingeklemd boven een rubberen buitenzool inside de dominante blauwe hue om de look af te sluiten.

Online bij JD Sports US, Coleman SNKRS US, Footlocker hierdoor Finish LineEditor's Notes: Hoewel het een van een minder bekende Nike Atmosphere Jordan-silhouetten is, heeft een AJ14 de afgelopen jaren een groot deel truck de tijd in een schijnwerpers gestaan, dankzij samenwerkingen met CLOT en Aleali May. Interessant is dat de recente versies truck de Air Jordan 13 exclusief voor vrouwen waren, en de aanstaande "Red Lipstick" is daarop geen uitzondering. air jordan 4 retro heren De low-top footwear heeft kleurblokkering die een Air Jordan-fans heel bekend is - zwart hierdoor rood, of "Bred" zoals we het hebben leren kennen.